films

Films of video’s zijn hot op social media. Je kunt in een minuut vertellen wie je bent, waar je voor staat, wat je doet of een bepaald gevoel overbrengen. Ideaal dus om jouw doelgroep aan te spreken. Dat kan in verschillende vormen zoals documentairestijl, speelfilm, aftermovies en nog veel meer. Hieronder kun je zien in welke vormen we onder andere werken. 

Stan & Co

Stan&Co staat bekend om zijn inventieve gerechten en als een hotspot in verschillende centra in het land. Elk seizoen brengt Stan&Co een nieuw menu en de opdracht was om deze nieuwe kaart te visualiseren. Kijk en geniet. 

 

Opdrachtgever: Stan&Co
Inzet video: Social media

Aut en Vertrouwd

We hebben in deze film gekozen niet precies uit te leggen wat Aut en Vertrouwd doet en betekent, maar om een bepaald gevoel over te brengen. In gesprek met de opdrachtgever kwam naar voren dat veel mensen met autisme leven in eenzaamheid en het moeilijk vinden om een partner te vinden. In deze korte film laten we de eenzaamheid van een jongeman zien die een meisje tegen het lijf loopt die dezelfde hobby als hij uitvoert.

Opdrachtgever: Aut en Vertrouwd
Inzet video: Social media en website

Play Video
Play Video

Vrijwilligers DZC ’68

DZC ’68 is een snel groeiende club met maar liefst 1600 leden. Omdat de club zo groot is hebben veel mensen geen flauw idee wat er zich allemaal binnen de club afspeelt. We laten daarom met een serie video’s zien wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt bij DZC ’68 waarvan deze de eerste is. In de eerste video van de serie zien we de gastheer en het wedstrijdsecretariaat. 

Opdrachtgever: DZC ’68
Inzet video: Social media

Voetbalschool Miami

Pelota Academy is een voetbalschool met in Nederland twee vestigingen. Na contacten met een voetbalschool in Miami, Florida vertrok een delegatie van Pelota Academy naar de VS om daar voetbalkampen te organiseren voor Amerikaanse kids. Omdat Pelota de plannen heeft om driemaal in het jaar terug te keren naar Miami voor kampen hebben ze Beeldmeester Films gevraagd een korte documentaire te maken die mensen in Miami moet laten zien wat Pelota doet en waar ze voor staan.

Opdrachtgever: Pelota Academy
Inzet video: Social media

Play Video
Play Video

Haringparty 

De businessclub van De Graafschap organiseert veel netwerkevenementen voor leden van de businessclub. Beeldmeester Films mocht de aftermovie voor een van deze evenementen verzorgen. 

Opdrachtgever: BC De Graafschap
Inzet video: LinkedIn