waarom wij?

We houden er niet van om van onszelf de hemel in te prijzen, maar willen wel graag vertellen waarom je voor ons moet kiezen. Hieronder drie redenen waarom je voor ons kunt kiezen.

Heb je echter andere vragen? Neem contact met ons op met een belletje of via de mail! We beantwoorden ze namelijk graag!

1.

Vraag één: Waarom videomarketing bij Beeldmeester Films?

We zijn jong, scherp, kritisch op het product van begin tot eind, maar zacht voor de relatie. Om het beste verhaal te vertellen nemen we de tijd om door te dringen tot het bijzondere van jouw bedrijf. We gaan pas aan het werk als we weten hoe de content wordt ingezet. Daarom is de content die we leveren altijd op maat.

2.

Vraag twee: Wat is bij jou belangrijk als je een samenwerking aangaat?
Bij het maken van een film is de samenwerking tussen opdrachtgever en filmmakers het allerbelangrijkste. Alles goed doorspreken en wederzijds vertrouwen gaan ervoor zorgen dat de communicatie vloeiend verloopt. Daarom staat bij ons een transparante communicatie waarin geen aannames worden gedaan hoog in het vaandel.

3.

Vraag drie: wat maakt ons belangrijk?

We zijn een jong team die met een frisse maar kritische blik de wereld in kijkt.

We graven diep en grondig naar wat jou authentiek maakt. We geloven erin dat elke organisatie haar eigen ziel heeft. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar iedereen heeft een uniek verhaal. Wij zijn eropuit om die authenticiteit bloot te leggen en aan de buitenwereld te laten zien zodat de beoogde doelgroepen worden bereikt. Dat betekent dat we (samen met jullie) goed de tijd nemen om te kijken naar wat jouw bedrijf of organisatie dan echt uniek maakt.

We werken snel en hard. Alle social content is voor ons daily business. Alle soorten films, maar ook artikelen, foto’s, gifjes en animaties. Alles om uw social media marketing de lucht in te knallen.