1.

over ons

Storytelling is altijd een grote passie geweest voor mij (Noud van de Louw, oprichter Beeldmeester Films) Tijdens opleiding aan de filmschool in Arnhem en ervaringen bij content marketing bureau The Social Club in Amsterdam en het Jeugdjournaal in Suriname ontwikkelde ik mijn eigen stijl in het maken van verhalen maken. 

Inmiddels werken we veel vanuit een vaste kern van ZZP’ers die op verschillende vlakken gespecialiseerd zijn als conceptontwikkeling, regie, camerawerk, editing, special effects, copywriting, maar ook met kennis op gebied van contentmarketing. 

2.

wat we doen

Wij maken verhalen die raken. Elk verhaal, elke organisatie of beweging heeft zijn eigen ziel en aan ons de mooie taak om deze bloot te leggen en vast te leggen. We maken verhalen van A tot Z dus van concept tot eindmontage zijn wij de partij waarmee u van doen heeft. 

 

3.

hoe we werken

Content is overal. Om de juiste content op de juiste plekken aan de juiste mensen te laten zien hebben we een brede oriëntatie op het gebied van contentcreatie. Zo kunnen we de mensen bereiken die je wilt bereiken. 

  • Fictie (het bedenken van een verhaal rondom een onderwerp)
  • Documentaire (het vastleggen van een bestaand verhaal op eigen wijze)
  • Promotie (content over jouw product of organisatie)
  • Aftermovie (sfeerimpressie van jouw evenement)
  • Fotografie
  • Teksten

Samen met jou kijken we secuur naar hoe en waar de content ingezet moet worden zodat we die goed af kunnen stemmen op degene die je wilt bereiken. Zo zorgen we er samen voor dat de content op de juiste manier, op de juiste plek en op het juiste moment mensen raakt.

Snel concreet worden met de Meesters? Als je ons laat weten wat je met videomarketing wilt bereiken voor je merk kunnen we snel om tafel zodat wij onze ideeën uiteen kunnen zetten voor je organisatie.